quote

Overheid
Een diverse groep relaties waarmee Trecens veel zaken doet en heeft gedaan, betreft gemeenten en overheden. Vaak geconfronteerd met complexe problemen, nemen wij graag de uitdaging aan om de ontwikkeling van de mensen binnen deze organisaties maximaal te stimuleren.

De gemeente moet dé plek zijn waar burgers en bedrijven terecht kunnen voor alle diensten van de overheid. Een goed functionerend Klant Contact Center is de spil van iedere gemeente. Daarbij is het van belang dat ze zich als één organisatie met één gezicht naar buiten presenteren, en bovendien uitermate klantvriendelijk en toegankelijk zijn. Trecens heeft speciaal voor gemeenten een aantal interessante trainingen ontwikkeld om de attitudes te verbeteren tot een serviceverlening met een glimlach. Door middel van deze trainingen wordt de klantvriendelijkheid geoptimaliseerd en de slagkracht vergoot. Een transparante en gestroomlijnde dienstverlening met de klant als centraal uitgangspunt.

Graag maken wij een vrijblijvende afspraak met u om eens van gedachten te wisselen over wat Trecens voor ú kan betekenen. Mocht u hierin geinteresseerd zijn, dan kunt u natuurlijk contact met ons opnemen!