Rabo

Bancair
Sinds de oprichting van Trecens zijn wij zeer actief in de bancaire sector. Door deze branchespecialisatie hebben wij een groot aantal trainingen ontwikkeld die specifiek zijn afgestemd op de banken. Niet alleen trainingen, ook het geven van managementadvies en het uitvoeren van coachingtrajecten wordt veelvuldig door Trecens verzorgd binnen deze branche. Wij richten ons hierbij op verschillende afdelingen binnen de organisatie, op verschillende groepen medewerkers met uiteenlopende functies en niveaus.

Trecens is met name zeer actief bij de Rabobanken. Onze trainers en adviseurs hebben inmiddels vele Rabobanken van advies en training voorzien. Met name de Klant Contact Centra en de afdelingen Bedrijvenadvies hebben gebruik gemaakt van onze expertise. Trecens is trots op haar succesvolle samenwerking met de Rabobank.

Graag maken wij een vrijblijvende afspraak met u om eens van gedachten te wisselen over wat Trecens voor ú kan betekenen. Mocht u hierin geinteresseerd zijn, dan kunt u natuurlijk contact met ons opnemen!