Met succes werden recent nieuwe trainingen op een Middelbare school in Tilburg gegeven. Het ging om de volgende trainingen:


Pitchen en netwerken voor leraren
Alle medewerkers van een school vormen het visitekaartje van de school. Zij vertegenwoordigen de organisatie ten alle tijden. Hierbij is het niet van belang of het een formeel of een informeel gebeuren betreft. Deze training gaat vooral in op, hoe je effectiever kunt netwerken en hoe je een Personal Pitch houdt.

Dealen met ouders door leerkrachten
Men kan stellen dat ouders steeds mondiger worden en gewend zijn om invloed uit te oefenen. Ook binnen de school proberen ouders steeds vaker invloed te claimen. Middels deze workshop wordt de leerkrachten geleerd op een zakelijke en vriendelijke toon accuraat ouders te woord te staan. Het behoud van regie in gesprekken is hierin cruciaal.

Het geven van positieve feedback
Scholen hebben te maken met een enorm breed scala aan "klanten". Te weten: leerlingen, leerkrachten, directie, directe collega's, ouders, leveranciers. Het vinden van de juiste toon en de juiste setting is vaak een uitdaging.

Herkent u uw bedrijf in bovenstaande situaties enontvangt u graag meer informatie?
T 026 339 28 28
E trainingen@trecens.nl