Training commercieel denken en schrijven 
In 50% van de gevallen wordt een voorstel doorgestuurd naar mensen die jij nog niet kent. Dit betekent dat jouw voorstel het enige moment is waarop je een indruk kunt afgeven. Bovendien moet de boodschap duidelijk zijn. Hoe zorg je ervoor dat je een onuitwisbare indruk achterlaat bij de lezer?

Wil jij...
Leren hoe je een pakkend voorstel kunt schrijven dat aansluit bij de doelen van de lezer? En kennis over hoe je een goede structuur aanbrengt in documenten en presentaties? Volg dan de training commercieel denken en schrijven. Tijdens deze training krijg je inzicht in hoe je snel en effectief een commerciële tekst (op)maakt.

Resultaat
Het maken van een goed voorstel verhoogt je kans om ‘de business’ binnen te halen. Hiervoor dien je vanuit commercieel oogpunt na te denken over wat voor indruk je achter wilt laten bij de (potentiële)klant. Na deze training beschik jij over de kennis en vaardigheden om een goed opgebouwde commerciële tekst te schrijven met een duidelijke en heldere boodschap.

Ga terug naar de agenda voor het actuele aanbod van open inschrijvingen.

-------------------------------------------------------------------------------

Workshop Aanbesteden
 
Het aantal aanbestedingstrajecten in Nederland neemt jaarlijks nog steeds toe. Ook voor midden- en klein bedrijven in de flexbranche biedt dit prachtige kansen! Hoe pak je deze kansen als organisatie?

Wil jij...
Participeren in aanbestedingstrajecten om op die manier nieuwe klanten te werven?
Volg dan deze workshop en leer meer over aanbesteden en hoe dit aan te pakken. Aanbesteden betekent dat een organisatie via een papieren aanvraag uit meerdere aanbiedingen de beste toeleverancier zoekt, veelal voor een langere periode. Specifieke kennis van aanbesteden is een voorwaarde om succesvol mee te dingen in deze trajecten.

De workshop
Tijdens de workshop komen de volgende onderwerpen aan bod:
  • begrippenkennis en feiten
  • proces en belangrijke elementen rondom een aanbesteding
  • de opbouw van een aanbesteding
  • inrichten van de verkoopactiviteiten rondom aanbesteden
  • praktijkoefeningen
     
Ga terug naar de agenda voor het actuele aanbod van open inschrijvingen.